Praktische zaken HR-event

Ontvangst

Vanaf 08.45 uur bent u van harte welkom in het KAF-theater in Almere, waarna we om 09.30 uur met het programma starten. Om 09.30 uur gaat de zaal dicht voor de openingsact! Mis dit niet!

Route en parkeren

Het KAF-theater is zowel met het OV als met de auto goed bereikbaar: vanaf treinstation Almere Centrum loopt u in 10 minuten naar het theater, of kunt u een bus nemen. Als u met de auto komt, kunt u kiezen uit twee parkeergarages: de Schippersgarage of de Hospitaalgarage. Beide liggen op steenworp afstand van het theater. Voor uw navigatiesysteem toetst u bij ‘bestemming’ Koetsierbaan of Hospitaalweg in. We hebben uitrijkaarten voor u beschikbaar. Naar de complete routebeschrijving.

Foto’s en filmpjes

Tijdens het festival worden er foto’s en korte video’s gemaakt die we op onze website en social media gaan gebruiken. Indien u hier bezwaar tegen heeft, kunt u dit ter plekke aan de fotograaf of videograaf laten weten. Dat wij naderhand foto’s of video’s gebruiken waarbij u op de achtergrond te zien bent, kunnen wij helaas niet voorkomen.

Verhinderd? Maak iemand anders blij met uw plek!

De belangstelling voor ons event is overweldigend! We hebben meer aanmeldingen ontvangen dan dat we beschikbare plekken hebben. Omdat wij uiteraard graag al onze relaties de kans willen bieden om er toch bij te zijn, hebben we een wachtlijst aangemaakt. Dus bent u onverhoopt verhinderd? Laat het ons dan s.v.p. weten zodat wij uw plek aan iemand anders kunnen geven. U kunt dit laten weten via een e-mail aan servicepunt@fwg.nl.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact op met het FWG Servicepunt via 030 – 2669 400.

Graag tot ziens op 1 oktober!