Publicatie Semco Style Healthcare beschikbaar via Skipr

08/01/2018

De kracht van gezond verstand, vertrouwen en verantwoordelijkheid in de zorg. Hoe kun je passie, vakmanschap en plezier van medewerkers vergroten? Dit is niet alleen de ambitie van Progressional People, maar is de basis van de filosofie van topondernemer en changemaker Ricardo Semler. Het nieuwe initiatief ‘Semco Style Healthcare’ – een samenwerking tussen Semco Style Institute en Progressional People – vertaalt het gedachtegoed van Ricardo Semler naar een aanpak voor de gezondheidszorg.

Op Skipr biedt Progressional People nu de publicatie ‘Semco Style Healthcare’ aan, waarin onder meer de vijf sleutelprincipes en de mythes rondom het gedachtegoed worden beschreven.

Interesse in de publicatie? Ga naar Skipr voor de download.

FWG Deep Dive Sessies

Op 1 oktober actualiseren we onze applicaties. Dit betekent: nieuwe content, naar aanleiding van ons onderzoek naar ontwikkelingen in functies in het afgelopen jaar. Om u meer te kunnen vertellen over deze ontwikkelingen en de wijzigingen organiseren we in oktober 3 ‘FWG Deep Dive Sessies’.

Meer informatie

Hoe ziet Dave's werk eruit in de toekomst?

De zorg verandert continu. Vraagstukken worden complexer en technologie ontwikkelt zich snel. Met Xelf kunt u inspelen op deze veranderingen. Hoe zien functies er uit over tien jaar? Welke kennis, vaardigheden en opleidingen zijn er nodig?

Lees verder

Brancheboekjes

In aanvulling op het trendrapport ‘De zorg, ongelijk voor iedereen’ hebben we voor iedere branche een apart boekje samengesteld uit de onderzoeksresultaten. In deze boekjes vertalen we de trends en ontwikkelingen uit het trendrapport naar de betreffende branche.

Downloaden