Publicatie Semco Style Healthcare beschikbaar via Skipr

08/01/2018

De kracht van gezond verstand, vertrouwen en verantwoordelijkheid in de zorg. Hoe kun je passie, vakmanschap en plezier van medewerkers vergroten? Dit is niet alleen de ambitie van Progressional People, maar is de basis van de filosofie van topondernemer en changemaker Ricardo Semler. Het nieuwe initiatief ‘Semco Style Healthcare’ – een samenwerking tussen Semco Style Institute en Progressional People – vertaalt het gedachtegoed van Ricardo Semler naar een aanpak voor de gezondheidszorg.

Op Skipr biedt Progressional People nu de publicatie ‘Semco Style Healthcare’ aan, waarin onder meer de vijf sleutelprincipes en de mythes rondom het gedachtegoed worden beschreven.

Interesse in de publicatie? Ga naar Skipr voor de download.

FWG Trendrapport 'De zorg, ongelijk voor iedereen'

In één keer op de hoogte van toonaangevende ontwikkelingen in de zorg? In het FWG Trendrapport ‘De zorg, ongelijk voor iedereen’, beschrijven we vijf opvallende bewegingen in de sector, met als gemene deler: zorg die steeds meer maatwerk is, die zich richt op wat voor de unieke persoon de beste uitkomst is.

Download

HR on Demand

Tijdelijk ondersteuning nodig op HR gebied? Onze senior HR-professionals zijn direct beschikbaar om bij uw organisatie aan de slag te gaan. Of het nou gaat om strategische vraagstukken of de coördinatie van projecten, advies of aansturing van een team.

Meer informatie

Inspiratiesessie: Waardegedreven functies beschrijven

In hoeverre wilt u de functiebeschrijvingen ondersteunend laten zijn aan processen als loopbaanontwikkeling, (JCI) accreditatie, het uitdragen van kernwaarden of ontwikkeling op persoonlijk en teamniveau? Ontdek in deze inspiratiesessie welk functiebeschrijvingsformat écht bij uw organisatie past.

Lees meer