Publicatie Semco Style Healthcare beschikbaar via Skipr

08/01/2018

De kracht van gezond verstand, vertrouwen en verantwoordelijkheid in de zorg. Hoe kun je passie, vakmanschap en plezier van medewerkers vergroten? Dit is niet alleen de ambitie van Progressional People, maar is de basis van de filosofie van topondernemer en changemaker Ricardo Semler. Het nieuwe initiatief ‘Semco Style Healthcare’ – een samenwerking tussen Semco Style Institute en Progressional People – vertaalt het gedachtegoed van Ricardo Semler naar een aanpak voor de gezondheidszorg.

Op Skipr biedt Progressional People nu de publicatie ‘Semco Style Healthcare’ aan, waarin onder meer de vijf sleutelprincipes en de mythes rondom het gedachtegoed worden beschreven.

Interesse in de publicatie? Ga naar Skipr voor de download.

Incompany training: Waardegedreven functies beschrijven

Belanden de functiebeschrijvingen van uw organisatie ook ongelezen in de la? Wij dagen u uit om van een ‘noodzakelijk kwaad’ een inspirerend document te maken. Tijdens deze incompany sessie gaan wij samen met u en uw collega’s aan de slag om te komen tot een format dat naadloos aansluit bij de waarden, visie en stijl van uw organisatie.

Meer informatie

Hoe ziet het werk in de zorg eruit in 2023?

De zorg verandert snel en functies veranderen mee. Hoe ziet een functie van nu eruit over 5 jaar? FWG heeft alle opgedane kennis over trends, ontwikkelingen en innovaties omgezet naar functies van de toekomst met behulp van Xelf. Om u hiervan een indruk te geven vindt u op onze website een greep uit onze functies van de toekomst per branche.

Meer informatie

Themabijeenkomst over competentieontwikkeling

Op dinsdag 29 mei organiseert FWG Progressional People een themabijeenkomst over competentieontwikkeling. Waarom zou je als organisatie aan de slag willen met competenties? Of heeft uw organisatie al competentieprofielen liggen, maar weet u niet hoe u deze het beste kan inzetten?

Meer informatie