Publicatie Semco Style Healthcare beschikbaar via Skipr

08/01/2018

De kracht van gezond verstand, vertrouwen en verantwoordelijkheid in de zorg. Hoe kun je passie, vakmanschap en plezier van medewerkers vergroten? Dit is niet alleen de ambitie van Progressional People, maar is de basis van de filosofie van topondernemer en changemaker Ricardo Semler. Het nieuwe initiatief ‘Semco Style Healthcare’ – een samenwerking tussen Semco Style Institute en Progressional People – vertaalt het gedachtegoed van Ricardo Semler naar een aanpak voor de gezondheidszorg.

Op Skipr biedt Progressional People nu de publicatie ‘Semco Style Healthcare’ aan, waarin onder meer de vijf sleutelprincipes en de mythes rondom het gedachtegoed worden beschreven.

Interesse in de publicatie? Ga naar Skipr voor de download.

Themabijeenkomst: Happy people, better results

Één miljoen gelukkige medewerkers in de zorg. Hoe doet u dat in uw organisatie? Op maandag 26 november organiseren Preventned en FWG Progressional People de themabijeenkomst: 'Happy people, better results'. De volgende stap naar gelukkige medewerkers en betere bedrijfsresultaten!

Meer informatie

Hoe ziet Dave's werk eruit in de toekomst?

De zorg verandert continu. Vraagstukken worden complexer en technologie ontwikkelt zich snel. Met Xelf kunt u inspelen op deze veranderingen. Hoe zien functies er uit over tien jaar? Welke kennis, vaardigheden en opleidingen zijn er nodig?

Lees verder

'Zorg voor later'

De nieuwe HR Trendmonitor is gebaseerd op 41 openhartige gesprekken met HR-managers over hun werk, focus en ambities. Het rapport beschrijft thema's als werkplezier en de noodzaak van regionale samenwerking. Maar ook gaan we in op de vraag: in hoeverre is HR in staat om zijn eigen agenda te bepalen?

Bestel het rapport