Raad van toezicht

De raad van toezicht van Stichting FWG heeft als taak integraal toezicht te houden op het bestuur en de algemene gang van zaken in de organisatie. De verschillende branches (NVZ, ActiZ, de Nederlandse GGZ en VGN) vervullen elk één zetel in de raad van toezicht.

De huidige raad van toezicht bestaat uit:

  • Jan Fidder (voorzitter, namens NVZ)
    Voorzitter Raad van Bestuur bij ’s Heeren Loo
  • Eduard van Bockel (namens ActiZ – VVT)
    Bestuurder Bedrijfsvoering bij Stichting Sint Jacob
  • Sam Schoch (namens VGN)
    Voorzitter Raad van Bestuur bij Middin
  • Binnenkort voorgedragen (namens de Nederlandse GGZ)

Veerkrachtige teams, tijdens en na corona

Om zorgprofessionals in en buiten de frontlinie mentaal gezond te houden en uitval te voorkomen, is monitoring en begeleiding nu meer dan ooit essentieel. Om leidinggevenden en teamcoaches te ondersteunen bij de begeleiding van hun teams tijdens en na de indringende periode rondom corona, biedt FWG Progressional People nu ‘Veerkrachtige teams’.

Lees verder

Hoe verandert corona het werken in de zorg?

FWG doet al ruim tien jaar trendonderzoek in de zorg. Normaal gesproken zou dat dit jaar resulteren in een nieuw FWG Trendrapport over de trends en ontwikkelingen in de sector. Vanwege de impact van de coronacrisis op de gezondheidszorg, publiceren we dit jaar daarom de ‘FWG-essays’: een reeks over de vraag hoe corona het werken in de zorg verandert.

DOWNLOAD ESSAY 3

Helpende hand op HR nodig?

Tienduizenden mensen hebben zich aangemeld om het primaire proces te ondersteunen. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat ook uw HR-afdeling een hectische tijd doormaakt. Heeft u een paar extra handjes nodig? Neem dan gerust contact op met FWG Progressional People.

Lees verder