Raad van toezicht

De raad van toezicht van Stichting FWG heeft als taak integraal toezicht te houden op het bestuur en de algemene gang van zaken in de organisatie. De verschillende branches (NVZ, ActiZ, de Nederlandse GGZ en VGN) vervullen elk één zetel in de raad van toezicht.

De huidige raad van toezicht bestaat uit:

  • Jan Fidder (voorzitter, namens NVZ)
    Voorzitter Raad van Bestuur bij ’s Heeren Loo
  • Eduard van Bockel (namens ActiZ – VVT)
    Bestuurder Bedrijfsvoering bij Stichting Sint Jacob
  • Sam Schoch (namens VGN)
    Voorzitter Raad van Bestuur bij Middin
  • Binnenkort voorgedragen (namens de Nederlandse GGZ)

Veerkrachtige teams, tijdens en na corona

Om zorgprofessionals in en buiten de frontlinie mentaal gezond te houden en uitval te voorkomen, is monitoring en begeleiding nu meer dan ooit essentieel. Om leidinggevenden en teamcoaches te ondersteunen bij de begeleiding van hun teams tijdens en na de indringende periode rondom corona, biedt FWG Progressional People nu ‘Veerkrachtige teams’.

Lees verder

Helpende hand op HR nodig?

Tienduizenden mensen hebben zich aangemeld om het primaire proces te ondersteunen. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat ook uw HR-afdeling een hectische tijd doormaakt. Heeft u een paar extra handjes nodig? Neem dan gerust contact op met FWG Progressional People.

LEES VERDER

NIEUW: FWG TRENDRAPPORT VVT

Het FWG Trendrapport VVT geeft een helder en inspirerend overzicht van de meest richtinggevende trends en ontwikkelingen in de VVT-branche. Denk aan nieuwe zorgconcepten die het begrip ‘thuis’ verruimen, het werken vanuit een leefplezierkader, het streven naar maatwerk voor iedereen, het verpleeghuis als interventiecentrum, en de wens om zorg te voorspellen en te voorkomen.

Lees verder