Regeerakkoord: de gevolgen voor Zorg en HR op een rijtje

10/10/2017

We hebben het hoofdstuk Zorg en de HR-gerelateerde maatregelen uit het vandaag gepubliceerde Regeerakkoord 2017 – 2021 ‘Vertrouwen in de toekomst, van VVD, CDA, D66 en ChristenUnie voor u samengevat.

Download samenvatting Zorg – Regeerakkoord 2017-2021

 

FWG Trendrapport 2017

'De zorg, ongelijk voor iedereen': over zorg die steeds meer maatwerk is. Zorg die steeds meer het 'unieke verhaal' van de cliënt centraal stelt. Over het vervagen van de grenzen van de sector 'gezondheidszorg', met mooie voorbeelden van nieuwe technologie en van de toekomst van werk.

Bestel uw exemplaar

HR on Demand

Tijdelijk ondersteuning nodig op HR gebied? Onze senior HR-professionals zijn direct beschikbaar om bij uw organisatie aan de slag te gaan. Of het nou gaat om strategische vraagstukken of de coördinatie van projecten, advies of aansturing van een team.

Meer informatie

Themabijeenkomst over impact van zelfsturing

Zelfsturende teams zijn populair in de zorg. Ze passen goed bij de transitie waarin de regie van de cliënt en de professie van de zorgverlener centraal staan. Zelfsturing of zelforganisatie als besturingsvorm geeft professionals meer regelcapaciteit om cliëntgerichter te kunnen werken.

Lees meer