Rekenkundig inzicht

Blijf de toekomst een stap voor

Hoe kunnen ze in De Bilt het weer voorspellen? Door zoveel mogelijk data te verzamelen! Wind, temperatuur, neerslag, zonnestraling, luchtdruk, etc. worden continu gemeten. En aan de hand van die metingen worden analyses en voorspellingen gedaan. Met uw personeelsbestand kunt u precies hetzelfde doen. Inzicht krijgen in mogelijke verbanden en prognoses voor de toekomst maken. Alleen door vooruit te kijken, kunt u voorkomen dat (mogelijk voorspelbare) periodes van tekorten en overschotten zich herhalen.

De term strategische personeelsplanning is een containerbegrip, dat in de praktijk uiteen valt in vele aspecten. SPP heeft zowel een kwalitatieve als kwantitatieve kant. Wat betreft het rekenkundige aspect kunnen wij u ondersteunen met bijvoorbeeld:

Wilt u meer weten over de rekenkundige kant van strategische personeelsplanning?
Neem contact op met het FWG Servicepunt via 030-2669 400 of direct met senior adviseur Onno Verbaas.

Tijdelijke expertise nodig?

Graag stellen we aan u voor: Experts on demand, de zzp’ers van FWG Progressional People. U kunt hen inzetten bij het ontwikkelen van strategisch HR-beleid, een verandertraject of fusie. Maar ook bij vraagstukken rondom flexibele personeelsinzet, duurzame inzetbaarheid, management development, conflictbeheersing of arbeidsrecht.

Bekijk de profielen

Aansprekende functiebeschrijvingen

Omdat medewerkers zich vaak niet herkenden in hun functiebeschrijving, ontwikkelde Philadelphia in samenwerking met FWG nieuwe functieprofielen in een heel nieuw format, in begrijpelijke taal. Heeft u ook interesse in een nieuwe opzet van uw functiebeschrijvingen?

Meer informatie

Arkin winnaar HR Zorg Award 2019

GGZ-organisatie Arkin heeft de Nationale HR Zorg Award 2019 gewonnen. Bestuurder Dick Veluwenkamp ontving de prijs uit handen van de bekende verpleegkundige en blogger Tommie Niessen. Arkin won met het project ‘Arkin Ontregelt’, dat behandelaren in staat stelt om alléén nog vast te leggen wat nodig is voor de kwaliteit van zorg.

Lees verder