Save the date: 7 oktober HR-event!

21/04/2021

We zijn gestart met de organisatie van ons HR-event. Reserveer 7 oktober alvast in uw agenda hiervoor!

Vorig jaar moesten we met pijn in ons hart besluiten om ons, normaal gesproken jaarlijkse, HR-event te annuleren. Maar dit jaar gaan we er weer voor! Vooralsnog met de bedoeling om u weer fysiek te kunnen ontvangen en een inspirerende beleving te bieden. Uiteraard met een slag om de arm, desnoods wijken we uit naar een spetterende online variant.

Op 7 oktober kunt u dus sowieso iets van ons verwachten! Zodra er meer bekend is over het programma en de sprekers, brengen we u uiteraard op de hoogte.

Remember

Weet u het nog, het laatste HR-event, in 2019? Bekijk hieronder hoe het was!

Veerkrachtige teams, tijdens en na corona

Om zorgprofessionals in en buiten de frontlinie mentaal gezond te houden en uitval te voorkomen, is monitoring en begeleiding nu meer dan ooit essentieel. Om leidinggevenden en teamcoaches te ondersteunen bij de begeleiding van hun teams tijdens en na de indringende periode rondom corona, biedt FWG Progressional People nu ‘Veerkrachtige teams’.

Lees verder

Hoe verandert corona het werken in de zorg?

FWG doet al ruim tien jaar trendonderzoek in de zorg. Normaal gesproken zou dat dit jaar resulteren in een nieuw FWG Trendrapport over de trends en ontwikkelingen in de sector. Vanwege de impact van de coronacrisis op de gezondheidszorg, publiceren we dit jaar daarom de ‘FWG-essays’: een reeks over de vraag hoe corona het werken in de zorg verandert.

DOWNLOAD ESSAY 3

Helpende hand op HR nodig?

Tienduizenden mensen hebben zich aangemeld om het primaire proces te ondersteunen. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat ook uw HR-afdeling een hectische tijd doormaakt. Heeft u een paar extra handjes nodig? Neem dan gerust contact op met FWG Progressional People.

Lees verder