Talentontwikkeling

Groei voor medewerker, team en organisatie

Wij denken in talenten. Je mensen inzetten op hun talenten leidt tot een betere taakverdeling, prettigere samenwerking en is een vliegwiel voor organisatieontwikkeling. Want wie werkt vanuit zijn talent, heeft meer werkplezier én levert betere zorg. Omdat hij doet waar hij goed in is én waar hij energie van krijgt. Dit straalt af op patiënten, cliënten, collega's en de organisatie, en zorgt bovendien voor het behoud van mensen. Het ontdekken, benutten en ontwikkelen van talenten levert dan ook altijd winst op. Hoe start je hiermee en zorg je dat het blijvend onderdeel wordt van de organisatiecultuur?

inzicht in talent

Samen met u gaan we aan de slag om het talent in uw organisatie inzichtelijk te maken. Dit kan via talentenscans, het voeren van ontwikkelgesprekken of het faciliteren van teamontwikkelingssessies. Ook kunnen we met u de Talentexpeditie maken: een programma van diverse beproefde methodieken waarbij teams aan de slag gaan met talentwaarderend werken. De beste aanpak voor uw organisatiedoel stemmen we graag gezamenlijk af.

Voor meer informatie kunt u rechtstreeks contact opnemen met Barbara de Jong.

Lees hieronder hoe Warande en Cordaan de talentenscans van FWG Progressional People inzetten.

Veerkrachtige teams, tijdens en na corona

Om zorgprofessionals in en buiten de frontlinie mentaal gezond te houden en uitval te voorkomen, is monitoring en begeleiding nu meer dan ooit essentieel. Om leidinggevenden en teamcoaches te ondersteunen bij de begeleiding van hun teams tijdens en na de indringende periode rondom corona, biedt FWG Progressional People nu ‘Veerkrachtige teams’.

Lees verder

Helpende hand op HR nodig?

Tienduizenden mensen hebben zich aangemeld om het primaire proces te ondersteunen. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat ook uw HR-afdeling een hectische tijd doormaakt. Heeft u een paar extra handjes nodig? Neem dan gerust contact op met FWG Progressional People.

LEES VERDER

NIEUW: FWG TRENDRAPPORT VVT

Het FWG Trendrapport VVT geeft een helder en inspirerend overzicht van de meest richtinggevende trends en ontwikkelingen in de VVT-branche. Denk aan nieuwe zorgconcepten die het begrip ‘thuis’ verruimen, het werken vanuit een leefplezierkader, het streven naar maatwerk voor iedereen, het verpleeghuis als interventiecentrum, en de wens om zorg te voorspellen en te voorkomen.

Lees verder