Themabijeenkomst ‘Aan de slag met talent’

Ervaar zelf en ontdek de meerwaarde voor uw organisatie

Nemen uw medewerkers al regie over hun eigen ontwikkeling? Gaan ze met plezier naar hun werk? Is er een prettige feedbackcultuur?
Op dinsdagmiddag 16 mei organiseert FWG/Progressional People voor HR-professionals en leidinggevenden een inspirerende en praktische themabijeenkomst rondom talentontwikkeling. We doen dit samen met Paul 't Mannetje, oprichter van de organisatie achter het succesvolle ontwikkelingstraject Op Pad met mijn Talenten.

De talentwaarderende benadering faciliteert medewerkers zelf na te denken over hun talenten, eigenaar te zijn van hun persoonlijke ontwikkeling en het gesprek aan te gaan met collega’s/team om de samenwerking en daarmee kwaliteit te optimaliseren. Deze beproefde (en wetenschappelijk onderbouwde) methodiek heeft in verschillende sectoren aangetoond een positief effect te hebben op werkplezier, betrokkenheid en duurzame inzetbaarheid.

Onderwerpen van deze themabijeenkomst

Wat is een betere kennismaking dan zelf te ervaren? De volgende onderwerpen passeren de revue:

  • De Talentenbenadering: talenten ontdekken, waarderen, ontwikkelen en benutten
  • Methode van de sterke en zwakke punten
  • Teams en het gebruik van talenten en sterke punten
  • De relatie met thema’s als werkplezier, vitaliteit, zelfsturing, leiderschap en duurzame inzetbaarheid
  • Uw vraagstukken en welk antwoord de Talentenbenadering daarop heeft

Trainers

Sinds 2016 is Progressional People trotse samenwerkingspartner van ’t Mannetje & Co, de organisatie achter het succesvolle ontwikkelingstraject Op Pad met mijn Talenten. Dit inspirerende en persoonsgerichte ontwikkelingstraject is toegankelijk en gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten op het gebied van talentontwikkeling. De themabijeenkomst zal inhoudelijk verzorgd worden door Daphne Schelkers (senior adviseur Progressional People) en Paul ’t Mannetje, oprichter van ’t Mannetje & Co en specialist in talentontwikkeling, jobcraften, waarderend onderzoeken en progressiegericht werken.

Ervaringen en praktische tips

Graag bespreken we met u de laatste trends rondom talentontwikkeling, het wetenschappelijk fundament, methodes om dit thema vorm te geven, de mogelijke (bewezen!) opbrengsten en uw ervaringen. Zodat u aan het eind van de middag inzicht heeft in deze succesvol gebleken Talentenbenadering en de wijze waarop u dit vorm kunt geven in uw organisatie.

Aanmelden en inschrijven

U kunt zich voor deze themabijeenkomst inschrijven via Progressional People.

Zie ook: 'De impact van zelfsturing op de organisatie'

Meer over deze bijeenkomst