Tech Impact Scan van FWG Progressional People

02/03/2020

Krijg inzicht in de invloed van technologie op functies, taken en werkprocessen in uw organisatie

Telemonitoring, robots, virtual reality, sensoren, apps… Wellicht heeft uw organisatie reeds een bepaalde vorm van technologie geïmplementeerd, of overweegt dat te doen. Heeft u ook in kaart hoe het werk van uw medewerkers hierdoor verandert?

Er zullen taken verdwijnen en er zullen nieuwe taken bij komen. Maar:

  • Welke functies veranderen precies?
  • Om hoeveel werk gaat het?
  • Welke nieuwe competenties hebben medewerkers nodig?
  • Hoe verandert het de benodigde formatie?
  • Wat levert het op? (is het de investering waard?)
  • En hoe zorgt u dat de implementatie een succes wordt?

FWG Progressional People doet doorlopend onderzoek naar trends en ontwikkelingen in de zorg. Daardoor weten wij alles over het werken in de zorg. Nu en in de toekomst. Wij zijn als geen ander in staat bovenstaande vragen voor u te beantwoorden. Via de speciale methodiek van de Tech Impact Scan geven wij u snel inzicht in hoe de door u gekozen technologie het werken in uw organisatie, tot op functie- en taakniveau, verandert!

Voor de bijeenkomst geldt: Inschrijven in maart = gratis een collega meenemen!

Nieuw praktijkvoorbeeld: Helpende plus

Wij stuiten regelmatig op functies die al wel in de zorg voorkomen, maar (nog) niet als ijkfunctie in het FWG-systeem opgenomen kunnen worden. Om u toch te helpen met de beschrijving, hebben wij praktijkvoorbeelden opgesteld. Nét gepubliceerd: de helpende plus!

Bekijk de praktijkvoorbeelden

Publicatie 10 jaar trendonderzoek in de zorg

Tien trends en tien experts-van-het-eerste-uur: hoe kijken zij terug op hun uitspraken van tien jaar geleden? En wat is volgens hen de waarde van trendonderzoek? Tien jaar na het verschijnen van het eerste trendrapport hebben wij deze inkijkjes in verleden en heden gebundeld in één publicatie.

Bestellen

Tijdelijke expertise nodig?

Graag stellen we aan u voor: Experts on demand, de zzp’ers van FWG Progressional People. U kunt hen inzetten bij het ontwikkelen van strategisch HR-beleid, een verandertraject of fusie. Maar ook bij vraagstukken rondom flexibele personeelsinzet, duurzame inzetbaarheid, management development, conflictbeheersing of arbeidsrecht.

Bekijk de profielen