FWG Trendrapport en branchesessies 2017

De zorg, ongelijk voor iedereen

In één keer op de hoogte van toonaangevende ontwikkelingen in de zorg? Lees dan het FWG Trendrapport ‘De zorg, ongelijk voor iedereen’. De beweging die in dit rapport geschetst wordt, gaat over zorg die steeds meer maatwerk is. Zorg die steeds meer ‘het unieke verhaal’ van de cliënt centraal stelt, zijn leven in de volle breedte. En die breedte roept meteen de volgende vraag op: wat is nog ‘zorg’?

Het trendrapport schetst verder mooie voorbeelden van nieuwe technologie, gaat in op ‘empathisch wonen’ en neemt u mee in de toekomst van werk. In vijf hoofdstukken zetten we de belangrijkste trends uiteen.

Het rapport komt begin november uit en kunt u via onderstaande button bestellen. Na publicatie ontvangt u het rapport per post. Het rapport is kosteloos voor klanten van FWG en/of Progressional People. Overige geïnteresseerden betalen € 10,- per exemplaar, inclusief verzendkosten.

 

Extra: branchesessies en digitaal dossier

Wat betekenen de trends concreet voor de branche waarin u werkzaam bent? In vijf verschillende branchesessies zetten we uiteen hoe de trends uit het rapport uw branche raken, zodat u de vertaalslag kan maken naar uw organisatie. U kunt zich via onderstaande button aanmelden voor een of meerdere sessies. Het maximaal aantal deelnemers is 25 dus meld u snel aan!

Daarnaast lanceren we dit jaar het digitaal dossier #Zorgtrend: een online overzicht van alle trends uit het trendrapport met een cijfermatige onderbouwing. U vindt het dossier vanaf november op www.zorgtrend.nl.