Vacature: Adviseur HR / Functiewaardering in de zorg

13/02/2019

FWG Advies groeit en ontwikkelt zich snel, daarom zoeken wij ter uitbreiding van ons team een adviseur met een scherpe blik: collega’s die met betrokkenheid werken aan de klantvraag. Ben je energiek, analytisch en resultaatgericht? Ben je inhoudelijk sterk en duik jij graag de diepte in? Dan is deze functie als adviseur bij FWG Advies zeker iets voor jou!
Je draagt bij aan de ontwikkeling en kwaliteit van de zorgsector door zorgorganisaties te adviseren over functiewaarderings- en aanverwante HR-vraagstukken.

Innovatiekracht het grootst in de zorgsector

De innovatiekracht van zorgorganisaties is zeer groot ten opzichte van topsectoren zoals energie, chemie, transport en tuinbouw. Dit blijkt uit de FWG Monitor Innovatiekracht, een nieuw onderzoek van FWG in samenwerking met MarktMonitor en Human Insight onder 93 zorgbestuurders.

Lees verder

Themabijeenkomst 'Tech en werk'

Technologie zal de komende jaren grote impact hebben op de zorg. Maar wat zijn die trends en ontwikkelingen precies? Welke vormen van technologie zijn er? En wat voor effect hebben die op functies, taken, werkprocessen in uw organisatie? Laat u op 3 juni inspireren door voorbeelden uit de praktijk.

Aanmelden

Community ‘Chief Happiness Officers’ van start

Op 7 mei vond de officiële aftrap plaats van de ‘Chief Happiness Officers’ community. Zo’n 80 mensen uit ruim 60 zorgorganisaties hebben zich inmiddels aangemeld voor de community. Doel is om gelijkgestemden samen te brengen, elkaar te inspireren en zich gezamenlijk in te zetten voor de missie: 1 miljoen gelukkige medewerkers in de zorg.

Lees verder