Vacature: Adviseur HR / Functiewaardering in de zorg

13/02/2019

FWG Advies groeit en ontwikkelt zich snel, daarom zoeken wij ter uitbreiding van ons team een adviseur met een scherpe blik: collega’s die met betrokkenheid werken aan de klantvraag. Ben je energiek, analytisch en resultaatgericht? Ben je inhoudelijk sterk en duik jij graag de diepte in? Dan is deze functie als adviseur bij FWG Advies zeker iets voor jou!
Je draagt bij aan de ontwikkeling en kwaliteit van de zorgsector door zorgorganisaties te adviseren over functiewaarderings- en aanverwante HR-vraagstukken.

Hoe toekomstbestendig is uw functiehuis?

Zorgorganisatie Cordaan stelde samen met FWG nieuwe functieprofielen op. HR-manager Elvira van Dusseldorp vertelt tijdens de themabijeenkomst ‘De basis op orde’ over de impact van nieuwe functieprofielen op hun strategische personeelsplanning.

Meer informatie

Nieuw praktijkvoorbeeld: medewerker robotica

De medewerker robotica, loopt die al rond in uw zorgorganisatie? Deze functie is nog niet als ijkfunctie in het FWG-systeem opgenomen. Maar wij hebben al wel een functiebeschrijving voor u gemaakt, handig om te gebruiken!

Bekijk het praktijkvoorbeeld

Interactieve bijeenkomst over belonen

Aantrekkelijk beloningsbeleid staat bij veel zorgorganisaties hoog op de agenda. Welke mogelijkheden zijn er? Welke speelruimte biedt de cao? En welk beloningsbeleid past bij uw organisatie? Kom naar de themabijeenkomst!

Aanmelden