Vacature: Contentbeheerder onderwijs (0.6 fte)

12/11/2021

Wie wordt onze nieuwe contentbeheerder onderwijs? Wij zoeken iemand met interesse in zorgfuncties, en in de benodigde opleiding(en) om een zorgfunctie te kunnen vervullen. Ben jij, of ken jij, deze ‘contentbeheerder onderwijs’, die contacten legt en onderhoudt met alle onderwijsinstellingen in Nederland, om zo altijd over de meest actuele onderwijsinformatie te beschikken? En die informatie vervolgens verwerkt in Zorginspirator.nl?

Een ideale functie voor mensen die niet per se fulltime willen werken, maar wel een relevante bijdrage willen leveren aan de zorg.

Peter Andriessen vult deze functie nu in bij FWG, maar over een paar jaar gaat Peter met pensioen. Dus willen we nu alvast op zoek naar iemand die Peter kan inwerken, en het op termijn van hem wil overnemen. Wil je meer weten over deze vacature? Peter vertelt je er graag over!

Veerkrachtige teams, tijdens en na corona

Om zorgprofessionals in en buiten de frontlinie mentaal gezond te houden en uitval te voorkomen, is monitoring en begeleiding nu meer dan ooit essentieel. Om leidinggevenden en teamcoaches te ondersteunen bij de begeleiding van hun teams tijdens en na de indringende periode rondom corona, biedt FWG Progressional People nu ‘Veerkrachtige teams’.

Lees verder

Helpende hand op HR nodig?

Tienduizenden mensen hebben zich aangemeld om het primaire proces te ondersteunen. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat ook uw HR-afdeling een hectische tijd doormaakt. Heeft u een paar extra handjes nodig? Neem dan gerust contact op met FWG Progressional People.

LEES VERDER

NIEUW: FWG TRENDRAPPORT VVT

Het FWG Trendrapport VVT geeft een helder en inspirerend overzicht van de meest richtinggevende trends en ontwikkelingen in de VVT-branche. Denk aan nieuwe zorgconcepten die het begrip ‘thuis’ verruimen, het werken vanuit een leefplezierkader, het streven naar maatwerk voor iedereen, het verpleeghuis als interventiecentrum, en de wens om zorg te voorspellen en te voorkomen.

Lees verder