Werken bij FWG? Wij zoeken FWG-deskundigen en junior adviseurs!

02/03/2021

Om ons systeemteam te versterken zoeken we gedreven functiewaarderingsdeskundigen. Als FWG-deskundige doe je onderzoek naar functies in de zorg, ben je specialist in het functiewaarderingssysteem voor de zorg, FWG, en help je klanten bij het gebruik van onze applicaties. Je bent specialist en generalist ineen.

 

Voor onze adviestak zoeken we een scherpe, nieuwsgierige junior adviseur. Als junior adviseur stel je functiebeschrijvingen op, deel je deze in met een van de FWG-applicaties en koppel je dit onderbouwd terug aan de opdrachtgever. Klik vooral door om te lezen waarom dit allesbehalve saai is. Bovendien draai je als junior adviseur meteen volop mee. We maken je snel wegwijs in onze functiewaarderingssystemen,  je gaat (online) op pad naar zorgorganisaties in Nederland en je werkt direct samen met collega’s aan opdrachten. Zo leer je snel de vragen van zorgorganisaties (her)kennen. Reageren op deze vacature kan tot uiterlijk 28 maart.

 

Veerkrachtige teams, tijdens en na corona

Om zorgprofessionals in en buiten de frontlinie mentaal gezond te houden en uitval te voorkomen, is monitoring en begeleiding nu meer dan ooit essentieel. Om leidinggevenden en teamcoaches te ondersteunen bij de begeleiding van hun teams tijdens en na de indringende periode rondom corona, biedt FWG Progressional People nu ‘Veerkrachtige teams’.

Lees verder

Hoe verandert corona het werken in de zorg?

FWG doet al ruim tien jaar trendonderzoek in de zorg. Normaal gesproken zou dat dit jaar resulteren in een nieuw FWG Trendrapport over de trends en ontwikkelingen in de sector. Vanwege de impact van de coronacrisis op de gezondheidszorg, publiceren we dit jaar daarom de ‘FWG-essays’: een reeks over de vraag hoe corona het werken in de zorg verandert.

DOWNLOAD ESSAY 3

Helpende hand op HR nodig?

Tienduizenden mensen hebben zich aangemeld om het primaire proces te ondersteunen. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat ook uw HR-afdeling een hectische tijd doormaakt. Heeft u een paar extra handjes nodig? Neem dan gerust contact op met FWG Progressional People.

Lees verder