Vacature: Junior adviseur HR/ Functiewaardering in de zorg

We zoeken een scherpe, nieuwsgierige junior adviseur die ons adviesteam wil versterken. Als junior adviseur ga je meteen (online) op pad naar zorgorganisaties in Nederland. Je wilt oprecht weten wat een physician assistant, elektrofysiologisch technicus of palliatieve zorgconsulent precies doet. Je zet dit helder op papier en kunt uitleggen hoe deze functie zich tot andere functies verhoudt. Als specialist geef je HR-professionals en managers in de zorg inzicht in functies, de indeling daarvan en de ontwikkelperspectieven voor de toekomst.

Wat ga je doen?

Je stelt functiebeschrijvingen op, deelt deze in met een van de FWG-applicaties en koppelt dit onderbouwd terug aan de opdrachtgever. Saai of eentonig? Schijn bedriegt! De ene keer heb je een één op één gesprek met een zorgprofessional over zijn functie, een andere keer ondersteun je bij een grootschalig project dat over honderd functies en honderden medewerkers gaat, met inhoudelijke sessies met managers en HR. Bovendien draai je als junior adviseur meteen volop mee. We maken je wegwijs in onze functiewaarderingssystemen en je werkt direct samen met collega’s aan opdrachten. Zo leer je snel de vragen van zorgorganisaties (her)kennen. Op termijn geef je zelf ook trainingen aan HR-professionals, vanuit onze academy of op maat gemaakt voor de klant.

Wie zoeken we?

Je bent een nieuwsgierige onderzoeker, vriendelijke vragensteller, objectieve analist en heldere adviseur. Ineen. Je houdt ervan zaken te doorgronden en van daaruit te adviseren. Het lijkt je leuk om vanuit jouw expertise helderheid te geven over de reikwijdte van functies en zorgorganisaties op die manier te ondersteunen in hun HR-beleid. Maatschappelijk relevant bezig zijn is belangrijk voor jou.

Met wie ga je werken?

Bij FWG Progressional People werk je met zestig collega’s voor zo’n 800 zorgorganisaties in Nederland en op de Nederlandse eilanden in de Caraïben. Door ons brede dienstenaanbod werken er heel diverse mensen bij FWG Progressional People en is er ruimte voor groei en ontwikkeling binnen het bedrijf. We zijn jong, innovatief, gedreven en informeel, en werkplezier staat hoog in het vaandel.

Wat vragen we?

Je hebt:

  • een universitaire opleiding afgerond in Organisatiewetenschappen, Bedrijfskunde of HRM
  • minimaal een jaar werkervaring in HR, recruitment of consultancy.

Je:

  • bent analytisch sterk
  • werkt graag samen
  • hebt gevoel voor politieke verhoudingen
  • bent energiek
  • bent resultaatgericht
  • durft kritisch te zijn

Wat bieden we?

Zodra je bij ons komt werken dagen we je uit om, net als wij, expert te worden op het gebied van werken in de zorg. Daar staat natuurlijk een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden tegenover. Naast een passend salaris conform Cao GGZ, bieden we volop ontwikkelmogelijkheden en een prettige en ontspannen werkomgeving. De aanstelling is eerste instantie voor de duur van 1 jaar, met de mogelijkheid tot verlenging. We zoeken bij voorkeur iemand voor 36 uur per week, parttime is bespreekbaar.

Meer weten of solliciteren?

Neem alvast een klein kijkje in onze organisatie in het filmpje hieronder. Heb je vragen of wil je solliciteren? Neem dan contact op met Ilse Dijkstra, manager FWG Advies, via 030 – 2669 400 of stuur direct je cv en motivatiebrief via vacatures@fwg.nl.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.