Vacature Office Assistant

We zoeken een enthousiaste Office Assistant met projectcoördinatie als aandachtsgebied

Ben jij een echte regelaar, planner en aanpakker? Communicatief sterk en met oog voor detail? Ben je een ster in het coördineren van projecten? Voel je klanten goed aan en help je ze graag proactief? Dan ben jij onze nieuwe Office Assistent! Wij zoeken een klantvriendelijke collega voor onze Frontoffice, het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Iemand die goed verbindingen kan leggen, snel schakelt en ook commerciële kansen ziet. In deze veelzijdige functie coördineer je projecten, voer je office managementtaken uit en heb je actief klantcontact.

Wie zijn wij?

Bij FWG Progressional People werk je met zestig collega’s voor zo’n 1000 zorgorganisaties. Wij doen doorlopend onderzoek naar trends en ontwikkelingen en de effecten daarvan op het werken in de zorg, zijn expert in functiewaardering en adviseren op arbeidsmarktvraagstukken en organisatie-, team- en talentontwikkeling.  Door ons brede dienstenaanbod werken er heel diverse mensen bij FWG Progressional People. We zijn innovatief, gedreven en informeel, en werkplezier staat hoog in het vaandel.

Wat doet Frontoffice?

De Frontoffice is het centrale aanspreekpunt van het bedrijf en hierdoor ook het visitekaartje. Als Frontoffice-medewerker ben je samen met vijf collega’s dé schakel binnen het bedrijf. Jij staat als geen ander op een vriendelijke en correcte manier klanten en relaties te woord; aan de telefoon, per mail en wanneer zij het bedrijf bezoeken. Ook sta je (toekomstige) klanten te woord over passende dienstverlening en verzorg je hiervan de administratieve afwikkeling. Je verzorgt diverse Frontoffice-taken en daarnaast ondersteun je onze adviseurs bij grote projecten.  En niet te vergeten: jij zorgt samen met het team voor de eerste glimlach op het gezicht van onze gasten!

Wat ga jij precies doen?

 • Projectcoördinatie: capaciteit beheren, plannen, totaaloverzichten bewaken;
 • Aanspreekpunt voor (toekomstige) abonnementhouders en consultancy-klanten;
 • Algemene taken op de Frontoffice zoals telefonie, e-mail, agendabeheer en overige secretariële taken.

 Wie ben jij?

 • Je bent proactief en weet snel te schakelen.
 • Je bent sociaal en communicatief vaardig.
 • Je hebt een commerciële instelling.
 • Je weet hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden en hebt een gezonde dosis overtuigingskracht, daadkracht en inlevingsvermogen.
 • Je werkt van nature gestructureerd en bent kwaliteitsgericht en probleemoplossend.
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband functioneren en legt gemakkelijk contact met andere afdelingen.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met AFAS Profit of bent bereid dit te leren.

Daarnaast breng je de volgende ervaring mee:

 • HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke rol

Wat bieden we?

We bieden je een contract aan van 28-32 uur per week met, afhankelijk van je leeftijd en ervaring, een passend salaris conform Cao GGZ en een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden.

MEER WETEN OF SOLLICITEREN?

Heb je vragen of wil je solliciteren? Neem dan contact op met Jessica van Rotterdam, Teamleider Frontoffice, via 030 – 2669 400 of stuur direct je cv en motivatiebrief via vacatures@fwg.nl. Doe dit uiterlijk 16 mei.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Veerkrachtige teams, tijdens en na corona

Om zorgprofessionals in en buiten de frontlinie mentaal gezond te houden en uitval te voorkomen, is monitoring en begeleiding nu meer dan ooit essentieel. Om leidinggevenden en teamcoaches te ondersteunen bij de begeleiding van hun teams tijdens en na de indringende periode rondom corona, biedt FWG Progressional People nu ‘Veerkrachtige teams’.

Lees verder

Hoe verandert corona het werken in de zorg?

FWG doet al ruim tien jaar trendonderzoek in de zorg. Normaal gesproken zou dat dit jaar resulteren in een nieuw FWG Trendrapport over de trends en ontwikkelingen in de sector. Vanwege de impact van de coronacrisis op de gezondheidszorg, publiceren we dit jaar daarom de ‘FWG-essays’: een reeks over de vraag hoe corona het werken in de zorg verandert.

DOWNLOAD ESSAY 3

Helpende hand op HR nodig?

Tienduizenden mensen hebben zich aangemeld om het primaire proces te ondersteunen. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat ook uw HR-afdeling een hectische tijd doormaakt. Heeft u een paar extra handjes nodig? Neem dan gerust contact op met FWG Progressional People.

Lees verder