Senior onderzoeker (arbeidsmarkt)trends in de zorg

Voor de versterking van de afdeling Research & Development (R&D) binnen FWG (Functie Waardering Gezondheidszorg) zijn we op zoek naar een senior onderzoeker. FWG is een advies- en onderzoeksbureau in de zorg met de ambitie een toonaangevend kennisinstituut te worden. We zijn op zoek naar een collega die met enthousiasme en volharding hieraan meewerkt.

Wat ga je doen

Als senior onderzoeker werk je met vijf anderen in een team waarin je verantwoordelijk bent voor de uitvoering en projectleiding van diverse onderzoeksprojecten. Binnen het R&D-team ligt je focus op onderzoek rondom de arbeidsmarkt in de zorg. Je vertaalt trends en ontwikkelingen in concrete vraagstukken en projecten voor de sector, regio’s, branches of individuele zorgorganisaties. Denk aan projecten rondom arbeidsmarktinformatie en strategische personeelsplanning (SPP). Hiertoe werk je nauw samen met team Arbeidsmarkt.

Je creëert kansen, bijvoorbeeld als het gaat om het verzamelen van data en het aangaan van samenwerkingsverbanden. Ook ben jij degene die kansen ziet om van aanwezige data kennis te maken.

Daarnaast werk je mee aan het reguliere onderzoek naar trends en ontwikkelingen in de zorg en hoe deze het werken in de zorg beïnvloeden. Je houdt interviews, analyseert en publiceert en presenteert de onderzoeksresultaten.

Wie zoeken wij

Je bent in staat om zelfstandig onderzoek op te zetten en uit te voeren. Je bent analytisch sterk, creatief, ‘een puzzelaar’ en hebt veel affiniteit met data. Je kan zelfstandig (complexe) analyses uitvoeren. Je ziet kansen voor de zorg en voor FWG en weet ideeën om te zetten in een concreet projectplan. Je bent een resultaatgerichte en betrouwbare projectleider. Je spreekt de taal van de zorg en beschikt over uitstekende communicatieve, contactuele en presentatievaardigheden. Je bent een teamspeler die kritisch durft te zijn en je neemt verantwoordelijkheid voor resultaten.

Profiel:

  • Afgeronde opleiding op WO-niveau (bij voorkeur in de gezondheidszorg)
  • Gepromoveerd is een pré
  • Ruime onderzoekservaring, met name kwantitatief
  • Je werkt graag met softwareprogramma’s als Excel, SPSS, R, Nvivo
  • Je kent de zorg en beschikt over een netwerk in de zorg
  • Je bent gedreven en energiek
  • Je bent in staat zakelijk en commercieel te denken
  • Je cv getuigt van drive en ambitie

Wat bieden wij

Zodra je bij ons komt werken, dagen we je uit om echt het verschil te maken. Daar staat natuurlijk een pakket aan arbeidsvoorwaarden tegenover. Naast een passend salaris conform cao GGZ, bieden we volop ontwikkelmogelijkheden. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van 1 jaar, met de mogelijkheid tot verlenging. Je wordt aangesteld in de functie van Senior Onderzoeker.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Geertje van de Ven, via 030-2669 428. Een online assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Enthousiast geworden?

Je kunt je interesse in deze functie kenbaar maken door uiterlijk 15 maart 2020 je brief en CV te sturen aan Geertje van de Ven, Manager Research & Development, via vacatures@fwg.nl.