Wachtlijst voor HR-event ‘Be good and show it!’

25/07/2019

Vanaf het moment van de uitnodiging, half juni, zijn de aanmeldingen voor ons HR-event ‘Be good and show it!’ binnen gestroomd! Niet eerder was de belangstelling voor ons event zo overweldigend. Dit betekent dat we het maximaal aantal beschikbare plaatsen al hebben bereikt en we genoodzaakt zijn om vanaf nu nieuwe aanmeldingen op een wachtlijst te plaatsen.

Meld u toch aan

Wij willen uiteraard graag al onze relaties de kans bieden om toch bij het event te zijn. Dus had u wel willen gaan, maar heeft u zich nog niet aangemeld? Doe dit dan alsnog!* U komt dan op de wachtlijst en zodra u toch naar het event kunt komen, laten we u dit weten. Onze ervaring is, dat er in de aanloop naar het event door afmeldingen weer plekken vrij komen. Houd 1 oktober daarom toch vrij in uw agenda!

 

*max 2 personen per organisatie

Word een 'Master of SPP'!

Breng in één dag uw bagage over SPP op hoog niveau. Krijg een inkijkje in de mindset van een bestuurder, toezichthouder, rekenmeester, onderzoeker en beleidsmaker. Zo kunt u terug in uw organisatie de waarde van SPP aan uw eigen stakeholders beter overbrengen.

Aanmelden

De nieuwe 'Wetenswaardig' is uit!

Wetenswaardig is het relatiemagazine van FWG, dat we twee keer per jaar uitgeven. Hierin leest u nieuws, best practices bij klanten en achtergronden bij onze dienstverlening. In deze editie o.a. het verhaal van Paul Raaijmakers, Chief Happiness Officer bij St. Anna Zorggroep.

Lees verder

Hét HR-event voor de zorg

Wat maakt een organisatie aantrekkelijk om voor te werken? In de ‘war for talent’ gaat veel aandacht uit naar het werven van nieuwe mensen. Minstens zo belangrijk als het aantrekken van mensen is het behoud! Toporganisaties vertellen over wat zíj doen in het kader van magnetisch werkgeverschap.

Lees verder