Wat gaat ú doen op de Dag van het werkplezier?

20/12/2019

Op de laatste dinsdag van januari is het weer de ‘Dag van het werkplezier in de zorg’. Dé dag om in uw organisatie, met al uw medewerkers, stil te staan bij werkplezier. Weet u al wat u gaat organiseren? Wij horen het graag!

Een tour langs uw locaties? Een challenge voor nieuwe werkplezier-ideeën? Of de lancering van een nieuw project? Wat u op de Dag van het werkplezier in de zorg ook gaat doen, laat het ons weten via communicatie@fwg.nl. Zo kunnen we andere organisaties inspireren met uw mooie initiatief. En, wie weet staat úw organisatie in de spotlights op 28 januari 2020!

Tijdelijke expertise nodig?

Graag stellen we aan u voor: Experts on demand, de zzp’ers van FWG Progressional People. U kunt hen inzetten bij het ontwikkelen van strategisch HR-beleid, een verandertraject of fusie. Maar ook bij vraagstukken rondom flexibele personeelsinzet, duurzame inzetbaarheid, management development, conflictbeheersing of arbeidsrecht.

Bekijk de profielen

Aansprekende functiebeschrijvingen

Omdat medewerkers zich vaak niet herkenden in hun functiebeschrijving, ontwikkelde Philadelphia in samenwerking met FWG nieuwe functieprofielen in een heel nieuw format, in begrijpelijke taal. Heeft u ook interesse in een nieuwe opzet van uw functiebeschrijvingen?

Meer informatie

Arkin winnaar HR Zorg Award 2019

GGZ-organisatie Arkin heeft de Nationale HR Zorg Award 2019 gewonnen. Bestuurder Dick Veluwenkamp ontving de prijs uit handen van de bekende verpleegkundige en blogger Tommie Niessen. Arkin won met het project ‘Arkin Ontregelt’, dat behandelaren in staat stelt om alléén nog vast te leggen wat nodig is voor de kwaliteit van zorg.

Lees verder