Wat gaat ú doen op de Dag van het werkplezier?

20/12/2019

Op de laatste dinsdag van januari is het weer de ‘Dag van het werkplezier in de zorg’. Dé dag om in uw organisatie, met al uw medewerkers, stil te staan bij werkplezier. Weet u al wat u gaat organiseren? Wij horen het graag!

Een tour langs uw locaties? Een challenge voor nieuwe werkplezier-ideeën? Of de lancering van een nieuw project? Wat u op de Dag van het werkplezier in de zorg ook gaat doen, laat het ons weten via communicatie@fwg.nl. Zo kunnen we andere organisaties inspireren met uw mooie initiatief. En, wie weet staat úw organisatie in de spotlights op 28 januari 2020!

Veerkrachtige teams, tijdens en na corona

Om zorgprofessionals in en buiten de frontlinie mentaal gezond te houden en uitval te voorkomen, is monitoring en begeleiding nu meer dan ooit essentieel. Om leidinggevenden en teamcoaches te ondersteunen bij de begeleiding van hun teams tijdens en na de indringende periode rondom corona, biedt FWG Progressional People nu ‘Veerkrachtige teams’.

Lees verder

Hoe verandert corona het werken in de zorg?

FWG doet al ruim tien jaar trendonderzoek in de zorg. Normaal gesproken zou dat dit jaar resulteren in een nieuw FWG Trendrapport over de trends en ontwikkelingen in de sector. Vanwege de impact van de coronacrisis op de gezondheidszorg, publiceren we dit jaar daarom de ‘FWG-essays’: een reeks over de vraag hoe corona het werken in de zorg verandert.

DOWNLOAD ESSAY 2

Helpende hand op HR nodig?

Tienduizenden mensen hebben zich aangemeld om het primaire proces te ondersteunen. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat ook uw HR-afdeling een hectische tijd doormaakt. Heeft u een paar extra handjes nodig? Neem dan gerust contact op met FWG Progressional People.

Lees verder