Wat gaat ú organiseren op de ‘Dag van het werkplezier in de zorg’?

16/01/2019

29 januari is het zover: de ‘Dag van het werkplezier in de zorg’. Een dag waarop elke zorgorganisatie in Nederland het werkplezier van zorgprofessionals in de spotlights zet. Weet u al wat uw organisatie die dag gaat doen?

Het is dé dag, om werkplezier in uw organisatie hoog op de agenda te zetten! Betrek uw collega’s erbij en nodig iedereen uit om mee te denken over werkplezier. Reserveer 29 januari in de agenda’s en sta samen stil bij het schitterende vak dat zorgprofessionals uitoefenen. Hoe kunnen we andere mensen meenemen in ons enthousiasme? Hoe kunnen we samen zorgen voor meer werkplezier in de zorg, zodat medewerkers blijven én de zorg aantrekkelijker wordt voor nieuwe en jonge mensen?

Dus grijp 29 januari aan om ‘iets’ met werkplezier op te tuigen in uw eigen organisatie. Hoe u de ‘Dag van het werkplezier in de zorg’ ook gaat invullen, wij horen het graag!

 

U kunt uw activiteit ook doorgeven via communicatie@fwg.nl

Word een 'Master of SPP'!

Breng in één dag uw bagage over SPP op hoog niveau. Krijg een inkijkje in de mindset van een bestuurder, toezichthouder, rekenmeester, onderzoeker en beleidsmaker. Zo kunt u terug in uw organisatie de waarde van SPP aan uw eigen stakeholders beter overbrengen.

Aanmelden

De nieuwe 'Wetenswaardig' is uit!

Wetenswaardig is het relatiemagazine van FWG, dat we twee keer per jaar uitgeven. Hierin leest u nieuws, best practices bij klanten en achtergronden bij onze dienstverlening. In deze editie o.a. het verhaal van Paul Raaijmakers, Chief Happiness Officer bij St. Anna Zorggroep.

Lees verder

Hét HR-event voor de zorg

Wat maakt een organisatie aantrekkelijk om voor te werken? In de ‘war for talent’ gaat veel aandacht uit naar het werven van nieuwe mensen. Minstens zo belangrijk als het aantrekken van mensen is het behoud! Toporganisaties vertellen over wat zíj doen in het kader van magnetisch werkgeverschap.

Lees verder