Wat gaat ú organiseren op de ‘Dag van het werkplezier in de zorg’?

16/01/2019

29 januari is het zover: de ‘Dag van het werkplezier in de zorg’. Een dag waarop elke zorgorganisatie in Nederland het werkplezier van zorgprofessionals in de spotlights zet. Weet u al wat uw organisatie die dag gaat doen?

Het is dé dag, om werkplezier in uw organisatie hoog op de agenda te zetten! Betrek uw collega’s erbij en nodig iedereen uit om mee te denken over werkplezier. Reserveer 29 januari in de agenda’s en sta samen stil bij het schitterende vak dat zorgprofessionals uitoefenen. Hoe kunnen we andere mensen meenemen in ons enthousiasme? Hoe kunnen we samen zorgen voor meer werkplezier in de zorg, zodat medewerkers blijven én de zorg aantrekkelijker wordt voor nieuwe en jonge mensen?

Dus grijp 29 januari aan om ‘iets’ met werkplezier op te tuigen in uw eigen organisatie. Hoe u de ‘Dag van het werkplezier in de zorg’ ook gaat invullen, wij horen het graag!

 

U kunt uw activiteit ook doorgeven via communicatie@fwg.nl

Themabijeenkomst 'De basis op orde' in samenwerking met Cordaan

Hoe ga je als HR om met de spagaat tussen toekomstgericht willen werken en het op korte termijn omgaan met het arbeidsmarkttekort? Het functiegebouw kan dienen als stevig fundament voor organisatie- en talentontwikkeling!

Aanmelden

Hoe ziet Dave's werk eruit in de toekomst?

De zorg verandert continu. Vraagstukken worden complexer en technologie ontwikkelt zich snel. Met Xelf kunt u inspelen op deze veranderingen. Hoe zien functies er uit over tien jaar? Welke kennis, vaardigheden en opleidingen zijn er nodig?

Lees verder

Aantrekkelijk belonen in een krappe arbeidsmarkt

Mede door de arbeidsmarktkrapte staat een aantrekkelijk beloningsbeleid bij veel zorgorganisaties hoog op de agenda. Speelt u ook met vragen als: Welke mogelijkheden zijn er? Welke speelruimte biedt de cao? En welk beloningsbeleid past bij mijn organisatie en onze (toekomstige) medewerkers? Kom naar de themabijeenkomst!

Meer informatie