Wat gaat ú organiseren op de ‘Dag van het werkplezier in de zorg’?

16/01/2019

29 januari is het zover: de ‘Dag van het werkplezier in de zorg’. Een dag waarop elke zorgorganisatie in Nederland het werkplezier van zorgprofessionals in de spotlights zet. Weet u al wat uw organisatie die dag gaat doen?

Het is dé dag, om werkplezier in uw organisatie hoog op de agenda te zetten! Betrek uw collega’s erbij en nodig iedereen uit om mee te denken over werkplezier. Reserveer 29 januari in de agenda’s en sta samen stil bij het schitterende vak dat zorgprofessionals uitoefenen. Hoe kunnen we andere mensen meenemen in ons enthousiasme? Hoe kunnen we samen zorgen voor meer werkplezier in de zorg, zodat medewerkers blijven én de zorg aantrekkelijker wordt voor nieuwe en jonge mensen?

Dus grijp 29 januari aan om ‘iets’ met werkplezier op te tuigen in uw eigen organisatie. Hoe u de ‘Dag van het werkplezier in de zorg’ ook gaat invullen, wij horen het graag!

 

U kunt uw activiteit ook doorgeven via communicatie@fwg.nl

Innovatiekracht het grootst in de zorgsector

De innovatiekracht van zorgorganisaties is zeer groot ten opzichte van topsectoren zoals energie, chemie, transport en tuinbouw. Dit blijkt uit de FWG Monitor Innovatiekracht, een nieuw onderzoek van FWG in samenwerking met MarktMonitor en Human Insight onder 93 zorgbestuurders.

Lees verder

Nieuw praktijkvoorbeeld: medewerker robotica

De medewerker robotica, loopt die al rond in uw zorgorganisatie? Deze functie is nog niet als ijkfunctie in het FWG-systeem opgenomen. Maar wij hebben al wel een functiebeschrijving voor u gemaakt, handig om te gebruiken!

Bekijk het praktijkvoorbeeld

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van onze dienstverlening en de ontwikkelingen in de zorg? Meld u aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Aanmelden