Webinar 22 juni: Handvatten voor het borgen van digitale vaardigheden

25/05/2021

Welke digivaardigheden moeten zorgmedewerkers minimaal beheersen om hun functie goed uit te oefenen? En hoe veranker je dit als HR-professional in de organisatie? Op 22 juni organiseren wij in samenwerking met werkgeversorganisatie WGV Zorg en Welzijn en de coalitie Digivaardig in de zorg een webinar over dit onderwerp. 

Digitalisering is een belangrijke ontwikkeling in de zorg. Medewerkers hebben steeds meer digitale vaardigheden nodig om hun werk goed te kunnen (blijven) doen. Daarmee krijgen werkgevers meer behoefte aan handvatten om (het belang van) digitale vaardigheden bij hun medewerkers onder de aandacht te brengen én duidelijk te zijn over wat van hen qua ‘digivaardigheid’ verwacht wordt.

Tijdens het webinar geven Sven Roffelsen, adviseur bij FWG Progressional People, en Marijke Bult, adviseur/projectmanager bij Verbeterimpuls, uitleg over competenties, voorbeeldfunctieprofielen en vaardigheden per functie in de VVT. Praktische handvatten om vanuit HR digitale vaardigheden te borgen in de organisatie.

In het webinar komen de verschillende hulpmiddelen aan bod, die wij samen met de coalitie Digivaardig in de zorg en een aantal VVT-organisaties hebben ontwikkeld.

 

Veerkrachtige teams, tijdens en na corona

Om zorgprofessionals in en buiten de frontlinie mentaal gezond te houden en uitval te voorkomen, is monitoring en begeleiding nu meer dan ooit essentieel. Om leidinggevenden en teamcoaches te ondersteunen bij de begeleiding van hun teams tijdens en na de indringende periode rondom corona, biedt FWG Progressional People nu ‘Veerkrachtige teams’.

Lees verder

Helpende hand op HR nodig?

Tienduizenden mensen hebben zich aangemeld om het primaire proces te ondersteunen. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat ook uw HR-afdeling een hectische tijd doormaakt. Heeft u een paar extra handjes nodig? Neem dan gerust contact op met FWG Progressional People.

LEES VERDER

NIEUW: FWG TRENDRAPPORT VVT

Het FWG Trendrapport VVT geeft een helder en inspirerend overzicht van de meest richtinggevende trends en ontwikkelingen in de VVT-branche. Denk aan nieuwe zorgconcepten die het begrip ‘thuis’ verruimen, het werken vanuit een leefplezierkader, het streven naar maatwerk voor iedereen, het verpleeghuis als interventiecentrum, en de wens om zorg te voorspellen en te voorkomen.

Lees verder