TalentCare: het hele land door met verwenpakketten

In coronatijd kunnen zorgverleners wel een oppepper gebruiken. Laat die steun maar aan TalentCare over. Logisch ook, met zo’n naam. Het kantoorteam van deze zorgverbeteraars reed het hele land door voor persoonlijke bezoekjes. Niet alleen om te kijken en te luisteren, maar ook om verwenpakketten uit te delen. Werknemers konden daarnaast thuis rekenen op kleine verrassingen, een pak stroopwafels, bloemzaadjes, of een zonnige sleutelhanger.

Niet dat 2020 alleen maar uit verwennerijen bestond. Zo waren er belangrijke verbeterinitiatieven vanuit zorgverleners, om bijvoorbeeld de afnametechniek van een keel-neusswab te optimaliseren. En dankzij een kerstkaartenactie hoefden ouderen zich in de donkere dagen wat minder eenzaam te voelen.

Veerkrachtige teams, tijdens en na corona

Om zorgprofessionals in en buiten de frontlinie mentaal gezond te houden en uitval te voorkomen, is monitoring en begeleiding nu meer dan ooit essentieel. Om leidinggevenden en teamcoaches te ondersteunen bij de begeleiding van hun teams tijdens en na de indringende periode rondom corona, biedt FWG Progressional People nu ‘Veerkrachtige teams’.

Lees verder

Helpende hand op HR nodig?

Tienduizenden mensen hebben zich aangemeld om het primaire proces te ondersteunen. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat ook uw HR-afdeling een hectische tijd doormaakt. Heeft u een paar extra handjes nodig? Neem dan gerust contact op met FWG Progressional People.

LEES VERDER

NIEUW: FWG TRENDRAPPORT VVT

Het FWG Trendrapport VVT geeft een helder en inspirerend overzicht van de meest richtinggevende trends en ontwikkelingen in de VVT-branche. Denk aan nieuwe zorgconcepten die het begrip ‘thuis’ verruimen, het werken vanuit een leefplezierkader, het streven naar maatwerk voor iedereen, het verpleeghuis als interventiecentrum, en de wens om zorg te voorspellen en te voorkomen.

Lees verder