Veel (werk)plezier op 3 oktober en Cello winnaar HR Award

04/10/2017

“Werken in de zorg is fantastisch! En ik ben er trots op!”. Zo sloot Sabine Uitslag het HR-event van FWG Progressional People op 3 oktober af. Een event waarop HR-professionals in de zorg zich konden voeden met lezingen en workshops rond het thema werkplezier.

Tijdens het event werd tevens de winnaar bekend gemaakt van de Nationale HR Zorg Award. Cello Zorg, dat het project Leer en Versterk inzond, mocht de felbegeerde trofee en cheque mee naar huis nemen. De publieksprijs ging naar Argos Zorggroep met het project Wie is de Paracetamol?

Bekijk hier de korte impressie

Er is al content beschikbaar, behorende bij de workshops

Incompany training: Waardegedreven functies beschrijven

Belanden de functiebeschrijvingen van uw organisatie ook ongelezen in de la? Wij dagen u uit om van een ‘noodzakelijk kwaad’ een inspirerend document te maken. Tijdens deze incompany sessie gaan wij samen met u en uw collega’s aan de slag om te komen tot een format dat naadloos aansluit bij de waarden, visie en stijl van uw organisatie.

Meer informatie

Hoe ziet het werk in de zorg eruit in 2023?

De zorg verandert snel en functies veranderen mee. Hoe ziet een functie van nu eruit over 5 jaar? FWG heeft alle opgedane kennis over trends, ontwikkelingen en innovaties omgezet naar functies van de toekomst met behulp van Xelf. Om u hiervan een indruk te geven vindt u op onze website een greep uit onze functies van de toekomst per branche.

Meer informatie

FWG Gehandicaptenzorg per 1 april

Het is bijna zover: vanaf 1 april worden functies binnen de branche Gehandicaptenzorg ingedeeld met FWG Gehandicaptenzorg, een vereenvoudigde en transparante vorm van functies indelen. Functiewaardering wordt hiermee teruggebracht naar de kern: het snel en adequaat bepalen van de juiste functiegroep.

Meer informatie