Veel (werk)plezier op 3 oktober en Cello winnaar HR Award

04/10/2017

“Werken in de zorg is fantastisch! En ik ben er trots op!”. Zo sloot Sabine Uitslag het HR-event van FWG Progressional People op 3 oktober af. Een event waarop HR-professionals in de zorg zich konden voeden met lezingen en workshops rond het thema werkplezier.

Tijdens het event werd tevens de winnaar bekend gemaakt van de Nationale HR Zorg Award. Cello Zorg, dat het project Leer en Versterk inzond, mocht de felbegeerde trofee en cheque mee naar huis nemen. De publieksprijs ging naar Argos Zorggroep met het project Wie is de Paracetamol?

Bekijk hier de korte impressie

Er is al content beschikbaar, behorende bij de workshops

Trendsessies: hoe raken de trends uw branche?

In vijf verschillende trendsessies zetten we uiteen hoe de trends uit het FWG Trendrapport 2017 uw branche raken, zodat u de vertaalslag kunt maken naar uw organisatie. In de sessie ook aandacht voor de snelheid en impact van technologische ontwikkelingen en wat dit betekent voor (toekomstige) functies in uw branche.

Aanmelden

HR on Demand

Tijdelijk ondersteuning nodig op HR gebied? Onze senior HR-professionals zijn direct beschikbaar om bij uw organisatie aan de slag te gaan. Of het nou gaat om strategische vraagstukken of de coördinatie van projecten, advies of aansturing van een team.

Meer informatie

Inspiratiesessie: Waardegedreven functies beschrijven

In hoeverre wilt u de functiebeschrijvingen ondersteunend laten zijn aan processen als loopbaanontwikkeling, (JCI) accreditatie, het uitdragen van kernwaarden of ontwikkeling op persoonlijk en teamniveau? Ontdek in deze inspiratiesessie welk functiebeschrijvingsformat écht bij uw organisatie past.

Lees meer