Veel (werk)plezier op 3 oktober en Cello winnaar HR Award

04/10/2017

“Werken in de zorg is fantastisch! En ik ben er trots op!”. Zo sloot Sabine Uitslag het HR-event van FWG Progressional People op 3 oktober af. Een event waarop HR-professionals in de zorg zich konden voeden met lezingen en workshops rond het thema werkplezier.

Tijdens het event werd tevens de winnaar bekend gemaakt van de Nationale HR Zorg Award. Cello Zorg, dat het project Leer en Versterk inzond, mocht de felbegeerde trofee en cheque mee naar huis nemen. De publieksprijs ging naar Argos Zorggroep met het project Wie is de Paracetamol?

Bekijk hier de korte impressie

Er is al content beschikbaar, behorende bij de workshops

Nationale HR Zorg Award

In de zorg draait het om mensen. Met alle ontwikkelingen vragen we veel van ze. En.. er is een tekort. Het aantal moeilijk vervulbare vacatures neemt toe. Vanuit HR ligt er een belangrijke rol in ‘boeien en binden’ door plezier op het werk te stimuleren. Wij willen graag weten hoé u dat doet.

Lees verder

Hoe ziet Dave's werk eruit in de toekomst?

De zorg verandert continu. Vraagstukken worden complexer en technologie ontwikkelt zich snel. Met Xelf kunt u inspelen op deze veranderingen. Hoe zien functies er uit over tien jaar? Welke kennis, vaardigheden en opleidingen zijn er nodig?

Lees verder

Brancheboekjes

In aanvulling op het trendrapport ‘De zorg, ongelijk voor iedereen’ hebben we voor iedere branche een apart boekje samengesteld uit de onderzoeksresultaten. In deze boekjes vertalen we de trends en ontwikkelingen uit het trendrapport naar de betreffende branche.

Lees verder