Veel (werk)plezier op 3 oktober en Cello winnaar HR Award

04/10/2017

“Werken in de zorg is fantastisch! En ik ben er trots op!”. Zo sloot Sabine Uitslag het HR-event van FWG Progressional People op 3 oktober af. Een event waarop HR-professionals in de zorg zich konden voeden met lezingen en workshops rond het thema werkplezier.

Tijdens het event werd tevens de winnaar bekend gemaakt van de Nationale HR Zorg Award. Cello Zorg, dat het project Leer en Versterk inzond, mocht de felbegeerde trofee en cheque mee naar huis nemen. De publieksprijs ging naar Argos Zorggroep met het project Wie is de Paracetamol?

Bekijk hier de korte impressie

Er is al content beschikbaar, behorende bij de workshops

FWG Trendrapport 2017

'De zorg, ongelijk voor iedereen': over zorg die steeds meer maatwerk is. Zorg die steeds meer het 'unieke verhaal' van de cliënt centraal stelt. Over het vervagen van de grenzen van de sector 'gezondheidszorg', met mooie voorbeelden van nieuwe technologie en van de toekomst van werk.

Bestel uw exemplaar

HR on Demand

Tijdelijk ondersteuning nodig op HR gebied? Onze senior HR-professionals zijn direct beschikbaar om bij uw organisatie aan de slag te gaan. Of het nou gaat om strategische vraagstukken of de coördinatie van projecten, advies of aansturing van een team.

Meer informatie

Themabijeenkomst over impact van zelfsturing

Zelfsturende teams zijn populair in de zorg. Ze passen goed bij de transitie waarin de regie van de cliënt en de professie van de zorgverlener centraal staan. Zelfsturing of zelforganisatie als besturingsvorm geeft professionals meer regelcapaciteit om cliëntgerichter te kunnen werken.

Lees meer