Inschrijving Nationale HR Zorg Award 2018 geopend

17/05/2018

Het beste project voor meer werkplezier

De inschrijving is gestart! Na een succesvolle lancering van de HR Zorg Award in 2017, met maar liefst 50 inzendingen, is vanaf 15 mei 2018 de inschrijving gestart van de tweede editie. Inschrijven kan tot 13 augustus 2018.

Plezier op het werk

In de zorg draait het om mensen. Met alle ontwikkelingen vragen we veel van ze. En.. er is een tekort. Het aantal moeilijk vervulbare vacatures neemt toe. Vanuit HR ligt er een belangrijke rol in ‘boeien en binden’ door plezier op het werk te stimuleren. Met het insturen van innovatieve en succesvolle projecten kunnen zorgorganisaties elkaar inspireren om te groeien als aantrekkelijk werkgevers.

Winnaar van vorig jaar

Vorig jaar was Cello de winnaar van de juryprijs met het project Leer en Versterk (LEV). Dit project, dat vernieuwend onderwijs voor medewerkers, studenten én cliënten op de werkplek mogelijk maakt, is door de jury gekozen als het meest innoverende project dat bijdraagt aan werkplezier. Initiatiefneemster Lonneke de Laat was positief verrast door wat het winnen van deze prijs teweeg heeft gebracht. “Felicitaties stroomden binnen en de media pakte het op. Ook werden we veel gebeld door zowel onderwijs- als zorginstellingen die meer wilden weten over de aanpak. De HR Zorg Award heeft een positieve impuls gegeven om LEV groot te maken.”

Jury

Op dit moment wordt de jury samengesteld, zodra deze compleet is berichten we hierover. De uitreiking van de award vindt plaats op 25 september, tijdens het HR-event van FWG.

Meer informatie

Voor vragen kunt u contact opnemen met Iris Brummelhuis, projectleider van de HR Zorg Award via 030 – 2669400.

Incompany training: Waardegedreven functies beschrijven

Belanden de functiebeschrijvingen van uw organisatie ook ongelezen in de la? Wij dagen u uit om van een ‘noodzakelijk kwaad’ een inspirerend document te maken. Tijdens deze incompany sessie gaan wij samen met u en uw collega’s aan de slag om te komen tot een format dat naadloos aansluit bij de waarden, visie en stijl van uw organisatie.

Meer informatie

Hoe ziet het werk in de zorg eruit in 2023?

De zorg verandert snel en functies veranderen mee. Hoe ziet een functie van nu eruit over 5 jaar? FWG heeft alle opgedane kennis over trends, ontwikkelingen en innovaties omgezet naar functies van de toekomst met behulp van Xelf. Om u hiervan een indruk te geven vindt u op onze website een greep uit onze functies van de toekomst per branche.

Meer informatie

Themabijeenkomst over competentieontwikkeling

Dinsdag 30 oktober organiseert FWG Progressional People een themabijeenkomst over competentieontwikkeling. Waarom zou je als organisatie aan de slag willen met competenties? Of heeft uw organisatie al competentieprofielen liggen, maar weet u niet hoe u deze het beste kan inzetten?

Meer informatie