Inschrijving Nationale HR Zorg Award 2018 geopend

17/05/2018

Het beste project voor meer werkplezier

De inschrijving is gestart! Na een succesvolle lancering van de HR Zorg Award in 2017, met maar liefst 50 inzendingen, is vanaf 15 mei 2018 de inschrijving gestart van de tweede editie. Inschrijven kan tot 13 augustus 2018.

Plezier op het werk

In de zorg draait het om mensen. Met alle ontwikkelingen vragen we veel van ze. En.. er is een tekort. Het aantal moeilijk vervulbare vacatures neemt toe. Vanuit HR ligt er een belangrijke rol in ‘boeien en binden’ door plezier op het werk te stimuleren. Met het insturen van innovatieve en succesvolle projecten kunnen zorgorganisaties elkaar inspireren om te groeien als aantrekkelijk werkgevers.

Winnaar van vorig jaar

Vorig jaar was Cello de winnaar van de juryprijs met het project Leer en Versterk (LEV). Dit project, dat vernieuwend onderwijs voor medewerkers, studenten én cliënten op de werkplek mogelijk maakt, is door de jury gekozen als het meest innoverende project dat bijdraagt aan werkplezier. Initiatiefneemster Lonneke de Laat was positief verrast door wat het winnen van deze prijs teweeg heeft gebracht. “Felicitaties stroomden binnen en de media pakte het op. Ook werden we veel gebeld door zowel onderwijs- als zorginstellingen die meer wilden weten over de aanpak. De HR Zorg Award heeft een positieve impuls gegeven om LEV groot te maken.”

Jury

Op dit moment wordt de jury samengesteld, zodra deze compleet is berichten we hierover. De uitreiking van de award vindt plaats op 25 september, tijdens het HR-event van FWG.

Meer informatie

Voor vragen kunt u contact opnemen met Iris Brummelhuis, projectleider van de HR Zorg Award via 030 – 2669400.

Themabijeenkomst 'De basis op orde' in samenwerking met Cordaan

Hoe ga je als HR om met de spagaat tussen toekomstgericht willen werken en het op korte termijn omgaan met het arbeidsmarkttekort? Het functiegebouw kan dienen als stevig fundament voor organisatie- en talentontwikkeling!

Aanmelden

Hoe ziet Dave's werk eruit in de toekomst?

De zorg verandert continu. Vraagstukken worden complexer en technologie ontwikkelt zich snel. Met Xelf kunt u inspelen op deze veranderingen. Hoe zien functies er uit over tien jaar? Welke kennis, vaardigheden en opleidingen zijn er nodig?

Lees verder

Aantrekkelijk belonen in een krappe arbeidsmarkt

Mede door de arbeidsmarktkrapte staat een aantrekkelijk beloningsbeleid bij veel zorgorganisaties hoog op de agenda. Speelt u ook met vragen als: Welke mogelijkheden zijn er? Welke speelruimte biedt de cao? En welk beloningsbeleid past bij mijn organisatie en onze (toekomstige) medewerkers? Kom naar de themabijeenkomst!

Meer informatie