Wie wordt dé HR-professional in de zorg? Win de HR Zorg Award 2017

11/05/2017

FWG Progressional People organiseert dit jaar voor het eerst de Nationale HR Zorg Award. Het thema is plezier op het werk. De HR-professional die zich met het beste idee of project inzet om plezier op het werk te vergroten, wint en wordt dé HR-professional in de zorg 2017. Je kunt je aanmelden of worden voorgedragen. De HR Zorg Award is in het leven geroepen om vernieuwend HR-beleid te stimuleren.

In de zorg draait het om mensen. En.. er is een tekort. Het aantal vacatures stijgt snel. De HR-professional heeft een belangrijke rol in ‘boeien en binden’. Hoe draagt hij of zij bij aan het vergroten van werkplezier?

Plezier op het werk

Om goede medewerkers te werven én te behouden is het belangrijk dat het werken in de zorg aantrekkelijk wordt of blijft. Er zijn verschillende invalshoeken mogelijk. Denk aan het geven van meer vertrouwen en regie aan professionals of ruimte maken voor talent, passie en vakmanschap. Of zijn er andere manieren om werkplezier te vergroten?

De prijs

Inschrijven om kans te maken op de award kan tot 18 augustus 2017. Een vakjury maakt op 3 oktober de winnaar bekend. Daarnaast krijgt de winnende organisatie ondersteuning van FWG Progressional People om de plannen voor meer plezier op het werk (nog meer) waar te maken. Meer informatie en inschrijven

Trendsessies: hoe raken de trends uw branche?

In vijf verschillende trendsessies zetten we uiteen hoe de trends uit het FWG Trendrapport 2017 uw branche raken, zodat u de vertaalslag kunt maken naar uw organisatie. In de sessie ook aandacht voor de snelheid en impact van technologische ontwikkelingen en wat dit betekent voor (toekomstige) functies in uw branche.

Aanmelden

HR on Demand

Tijdelijk ondersteuning nodig op HR gebied? Onze senior HR-professionals zijn direct beschikbaar om bij uw organisatie aan de slag te gaan. Of het nou gaat om strategische vraagstukken of de coördinatie van projecten, advies of aansturing van een team.

Meer informatie

Inspiratiesessie: Waardegedreven functies beschrijven

In hoeverre wilt u de functiebeschrijvingen ondersteunend laten zijn aan processen als loopbaanontwikkeling, (JCI) accreditatie, het uitdragen van kernwaarden of ontwikkeling op persoonlijk en teamniveau? Ontdek in deze inspiratiesessie welk functiebeschrijvingsformat écht bij uw organisatie past.

Lees meer