Wie wordt dé HR-professional in de zorg? Win de HR Zorg Award 2017

11/05/2017

FWG Progressional People organiseert dit jaar voor het eerst de Nationale HR Zorg Award. Het thema is plezier op het werk. De HR-professional die zich met het beste idee of project inzet om plezier op het werk te vergroten, wint en wordt dé HR-professional in de zorg 2017. Je kunt je aanmelden of worden voorgedragen. De HR Zorg Award is in het leven geroepen om vernieuwend HR-beleid te stimuleren.

In de zorg draait het om mensen. En.. er is een tekort. Het aantal vacatures stijgt snel. De HR-professional heeft een belangrijke rol in ‘boeien en binden’. Hoe draagt hij of zij bij aan het vergroten van werkplezier?

Plezier op het werk

Om goede medewerkers te werven én te behouden is het belangrijk dat het werken in de zorg aantrekkelijk wordt of blijft. Er zijn verschillende invalshoeken mogelijk. Denk aan het geven van meer vertrouwen en regie aan professionals of ruimte maken voor talent, passie en vakmanschap. Of zijn er andere manieren om werkplezier te vergroten?

De prijs

Inschrijven om kans te maken op de award kan tot 18 augustus 2017. Een vakjury maakt op 3 oktober de winnaar bekend. Daarnaast krijgt de winnende organisatie ondersteuning van FWG Progressional People om de plannen voor meer plezier op het werk (nog meer) waar te maken. Meer informatie en inschrijven

Incompany training: Waardegedreven functies beschrijven

Belanden de functiebeschrijvingen van uw organisatie ook ongelezen in de la? Wij dagen u uit om van een ‘noodzakelijk kwaad’ een inspirerend document te maken. Tijdens deze incompany sessie gaan wij samen met u en uw collega’s aan de slag om te komen tot een format dat naadloos aansluit bij de waarden, visie en stijl van uw organisatie.

Meer informatie

Hoe ziet het werk in de zorg eruit in 2023?

De zorg verandert snel en functies veranderen mee. Hoe ziet een functie van nu eruit over 5 jaar? FWG heeft alle opgedane kennis over trends, ontwikkelingen en innovaties omgezet naar functies van de toekomst met behulp van Xelf. Om u hiervan een indruk te geven vindt u op onze website een greep uit onze functies van de toekomst per branche.

Meer informatie

Themabijeenkomst over competentieontwikkeling

Op dinsdag 29 mei organiseert FWG Progressional People een themabijeenkomst over competentieontwikkeling. Waarom zou je als organisatie aan de slag willen met competenties? Of heeft uw organisatie al competentieprofielen liggen, maar weet u niet hoe u deze het beste kan inzetten?

Meer informatie