Nieuw bij FWG: workshops werkplezier

08/02/2021

De Dag van het werkplezier in de zorg (dit jaar omgedoopt tot Dag van het respect voor de zorg) is net achter de rug. Hét moment voor FWG Progressional People om drie nieuwe, inspirerende werkplezier workshops te introduceren!

Wat ons betreft is ‘werkplezier’ geen kookboek met recepten: zo maak je werkplezier. Maar er zijn wel diverse elementen die bijdragen aan werkplezier. En daarmee aan het behoud van uw medewerkers, het vergroten van hun veerkracht en weerbaarheid, en het vergroten van de aantrekkingskracht van uw organisatie op nieuwe medewerkers.

De elementen van werkplezier

Werkplezier ervaar je door zingeving, autonomie, samenwerking en vakmanschap. Werk aan (een van) die elementen, dan werk je aan werkplezier en werkgeluk.

Vanaf nu kunt u zich inschrijven voor de volgende workshops:
(klik op de betreffende workshop voor meer informatie)

Elke workshop duurt 2 uur, waarin u nieuwe inzichten en praktische tips krijgt. U gaat zelf aan de slag en wisselt ervaringen uit met andere deelnemers. De workshops zijn achtereenvolgens, of los van elkaar te volgen. Daarnaast bieden wij deze workshops ook incompany aan.

Veerkrachtige teams, tijdens en na corona

Om zorgprofessionals in en buiten de frontlinie mentaal gezond te houden en uitval te voorkomen, is monitoring en begeleiding nu meer dan ooit essentieel. Om leidinggevenden en teamcoaches te ondersteunen bij de begeleiding van hun teams tijdens en na de indringende periode rondom corona, biedt FWG Progressional People nu ‘Veerkrachtige teams’.

Lees verder

Hoe verandert corona het werken in de zorg?

FWG doet al ruim tien jaar trendonderzoek in de zorg. Normaal gesproken zou dat dit jaar resulteren in een nieuw FWG Trendrapport over de trends en ontwikkelingen in de sector. Vanwege de impact van de coronacrisis op de gezondheidszorg, publiceren we dit jaar daarom de ‘FWG-essays’: een reeks over de vraag hoe corona het werken in de zorg verandert.

DOWNLOAD ESSAY 3

Helpende hand op HR nodig?

Tienduizenden mensen hebben zich aangemeld om het primaire proces te ondersteunen. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat ook uw HR-afdeling een hectische tijd doormaakt. Heeft u een paar extra handjes nodig? Neem dan gerust contact op met FWG Progressional People.

Lees verder